Primar

Primar
Bîgiu Iulian-Cristian

Vremea

Aluniş

Aluniş, una dintre cele mai frumoase staţiuni din Prahova. Un petic de pământ unde te simţi mai aproape de Dumnezeu.

Ruda mai saraca a statiunilor vecine, dar una dintre cele mai fermecatoare asezari prahovene! Natura neatinsa, oameni simpli si traditii din vremea lui Radu Voievod, te fac sa simti ca te-ai intors la tara, la bunici.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Alunis este o destinatie de vacanta demna de luat in seama. George Mihai si Vlad Ciobanu ar vrea sa stie: Dumneavoastra ati fost aici?

 “Stiu ca e un cliseu, dar chiar pare ca ne-am intors in timp, aici, la piatra de hotar, sa spunem, dintre Alunis si Pietriceaua, o zona din care te astepti sa apara, asa, dupa cate o colina cate un haiduc, calare.
 Pur si simplu, un petic de pamant unde sa te simti mai aproape de Dumnezeu. Si noi am ales sa stam, uite, chiar aici, intr-o faneata, pentru ca mirosul, zgomotul insectelor, toata viata asta care se desfasoara asa, la nivel micro, te poate fascina, daca te-apropii suficient de tare de ea.

Comments (2)

  • Reply zozo_elementor_user - December 28, 2019

    This is a useful post for finding broken links within the website, what about links pointing outwards that are broken? I can use a free web service but wondered if this was possible.

    • Reply zozo_elementor_user - December 28, 2019

      Great tool! I am using a redirect plugin to send all my 404’s to my home page but I think it’s slacking sometimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Trimite o sesizare